Diependaalsekerk website klik hier
  • kleine-header0010

KINDEREN

Voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er tijdens Vitamine G een speciale bijeenkomst, we noemen dit “Powerkids”. Iedere keer doen we weer wat anders. We spelen spelletjes, maken mooie knutselprojecten, werken met Lego en luisteren naar prachtige verhalen. Soms kijken we een film, of gaan buiten spelen. Iedere keer zijn we eropuit om veel plezier te beleven en iets te ontdekken over het leven met God.

Vaak bestaat een deel van de bijeenkomst uit een lesgedeelte. Elke les begint met een binnenkomer. Aan de hand daarvan maken kinderen kennis met het thema of het Bijbelverhaal van de les. Vervolgens gaan we kijken wat er al allemaal over weten. Hierbij wordt de herinnering aan vorige lessen opgeroepen. Daarna staat het Bijbelverhaal centraal. Het verhaal wordt iedere keer weer op een andere manier verteld en verwerkt, zodat de kinderen zich er een levendige voorstelling van kunnen maken en zich afvragen wat het voor hen te betekenen heeft. Het verhaal wordt dan op een actieve manier door de kinderen verwerkt met bijvoorbeeld een opdracht, spel of toneelstukje.

Wij zijn blij als de kinderen een positieve ervaring hebben gehad met elkaar en met God en iets hebben geleerd over wie God is en wat dat betekent voor onze levens, hoe jong we ook zijn!
Het is niet nodig om je vooraf aan te melden, er is altijd plek genoeg!

Terug naar boven