Diependaalsekerk website klik hier

MINISTRY

Persoonlijk gebed voor jou – na de Vitamine G-dienst

Misschien heb je het al gezien of heb je er over gehoord? Of misschien ben je zelf al eens langs geweest? Na de Vitamine G-dienst is het mogelijk om persoonlijk voor je te laten bidden. Achter in de zaal staan na de Vitamine G-dienst twee personen, bij wie je terecht kunt met een persoonlijk gebedsonderwerp. We noemen dat het ‘Ministry gebed’. In het ministry gebed vertel je jouw gebedspunt, vervolgens bidden de twee personen voor datgene wat je hebt verteld, daarna zijn we even stil – misschien is er iets dat God wil zeggen in die stilte – en sluiten we af. Een kort moment van samen God zoeken, voor jou. Dat gebeurt anoniem; je gebedsverzoek is vertrouwelijk!

In het ministry gebed kun je voor je laten bidden voor uiteenlopende zaken die je raken. Het kan bijvoorbeeld gaan om een bepaalde zorg of verdriet dat je graag met God wilt delen. Het kan zijn dat je met vragen zit, dat je op zoek bent naar Gods leiding of antwoord, of dat je te maken hebt met ziekte,werkloosheid, praktische problemen van jezelf of van een geliefde, enzovoorts.

Het mooie aan ministry gebed is dat zichtbaar wordt dat God persoonlijk bij je betrokken is. God is een Vader die graag voor zijn kinderen en voor jou zorgt – ook in je persoonlijk gebed. Dat betekent niet dat alle gebed (meteen) beantwoord wordt, maar wel dat God laat zien dat Hij dichtbij is. Dat is mooi en hartverwarmend.

We hebben mooie getuigenissen gehoord naar aanleiding van het persoonlijk gebed; misschien jij ook? In ieder geval ben je van harte uitgenodigd om ook gebruik te maken van het aanbod voor ministry gebed. Voel je vrij om te komen met je gebedsonderwerp!

Terug naar boven