Update 1 oktober 2017

22 oktober
In deze dienst zal voorgaan Lydia Kansen-Brasz.

Fake nieuws & Fotoshop; schijnprofielen op Facebook & gekochte volgers op Instagram. De vraag van Pilatus aan Jezus is opnieuw/nog steeds actueel: Wat is waarheid? Waarheid als onderdeel van de geestelijke wapenrusting zal centraal staan in de dienst van 22 oktober. Hoe kun je de waarheid, waar Paulus het in Efeze 6: 14 over heeft, onderscheiden? Tegen welk prijs draag je die gordel om je heupen en wat levert het je op?  Je bent van harte welkom om erbij te zijn en over deze uitdagende vragen mee te denken.

12 november
In deze dienst zal Ronald Bouw uit Veenendaal voorgaan. Ronald is kerkelijk werker in de Bethlehemkerk aldaar.

 

Thanks and blessings

De afscheidsdienst begon onvergetelijk door de geweldige bijdrage van de kinderen.

Wat een grappige en ontroerende video, een mooi lied, prachtige tekeningen en lekkere cadeaus. Daarna volgde nog meer waardevols door de mooie speech van  Freek en het boekje waarin velen van jullie persoonlijke herinneringen hebben gedeeld. Wij zullen jullie zeker gaan missen. Onze wens is dat de Heilige Geest het kernteam en de hele gemeenschap leidt in deze nieuwe fase van pionieren. Ons gebed is dat te zijner tijd de juiste man of vrouw jullie als gemeenschap zal inspireren en leiden om de weg achter Jezus aan te blijven gaan en zo van betekenis te zijn voor de mensen met wie jullie leven. Bovendien geloven wij dat na ons vertrek Vitamine G niet ‘met uitsterven wordt bedreigd’, zoals een van de kinderen in de video vreesde . Wel heel ontroerend om te merken dat ook met de kinderen door de jaren heen zo’n sterke band is gegroeid. Ik ben nagenoeg elke Vitamine G dienst geëindigd met de zegen, die ik hierbij opnieuw uitspreek:

Moge God, die ons hoop geeft, u in het geloof geheel en al vervullen met vreugde en vrede, zodat uw hoop overvloedig zal zijn door de kracht van de Heilige Geest.

Gerard en Lydia