Update 20 juni 2017

Op zondag 25 juni is voor de aanbidding een groeigroep verantwoordelijk. Deze groep heeft ervoor gekozen om daarbij de hulp in te roepen van gospelkoor Dabar’ Yah uit Hilversum. Het is de eerste keer dat we tijdens een Vitamine G samenkomst een koor in ons midden hebben. Veel liederen zingen wij samen met hen. Het thema van de dienst hangt samen met missionair kerk-zijn, naar aanleiding van de kerk uit Antiochië. De lezing is Handelingen 13: 1-3.

Op zondag 9 juli zien wij uit naar mooi weer. We verplaatsen dan het interactieve moment namelijk naar buiten, als het even kan al wandelend op de Zuiderheide. Vandaar deze tip: trek wandelschoenen aan.

 

New Wine
Op de vierde zondag van juli (=23 juli) is er geen VG-bijeenkomst. Een heel aantal deelnemers aan VG en DK staat dan met hun tent op het Walibi terrein in Biddinghuizen om deel te nemen aan de New Wine-zomerconferentie. Dit jaar is er voor het eerst een Hilversums “straatje” en integreren wij met andere Hilversummers, die betrokken zijn bij Thousand Hills of de Verbinding. Mocht je een keer als dag-gast willen komen, dan vind je op de website meer informatie over het programma en de tarieven. Uiteraard ben je dan van harte welkom voor koffie/thee bij een van onze tenten.

 

Huwelijk
Wonder van het samen leven,

samen krijgen,

samen geven,

samen één na deze dag

Op vrijdag 7 juli hopen Freek Bakhuis en Kazjin Salim elkaar het ja-woord te geven. Ze vragen Gods zegen over hun huwelijk in de Oudkatholieke kerk (Melkpad 12, Hilversum). Die dienst, waar iedereen van harte welkom is, begint om 15.00 uur. Wij wensen Kazjin en Freek een heel feestelijke dag toe samen met hun familie, vrienden en allen die hen liefdevol omringen. Voor de tijd daarna bidden we jullie de nabijheid van God toe, die jullie persoonlijk kent, draagt en leidt.

Gerard Kansen